Headline News
Teaser // OnTOUR WINTER // BMW X6 (February 22, 2017 8:27 pm)
Joaca ce iti poate salva viata (January 23, 2017 7:34 pm)
Masina (January 18, 2017 3:27 am)

Apel catre COLEGI, FRAS, ORGANIZATORI ETC.

18/02/2014
2,054 Views

In randurile ce urmeaza, incerc sa va scriu cat mai scurt incat sa nu va plictisesc, desi ar fi kilometri de cuvinde de spus.

Dupa cum unii stiu, am debutat in sportul cu motor in 2008. Inca de la primul contact cu acest sport superb m-am lovit de oameni rai, cu caracter murdar, al caror orizont e limitat si care-si pun TOT TIMPUL interesul pe prim plan. Oameni pentru care motorsportul nu inseamna altceva decat business. Sa castige sume mari de bani intr-un timp cat mai scurt. Daca m-as opri aici, n-ar fi chiar foarte  rau, cui nu i-ar placea sa castige bani dintr-un hobby?! INSA, problema e ca de cele mai multe ori, unii prefera sa castige bani indiferent de consecintele produse acestui sport. Indiferent daca anumite decizii afecteaza colegi, debutanti, sponsori, fani, media etc.

De multe ori am fost pus in situatii mizerabile, fiind implicat mai mult sau mai putin, am tacut si am trecut peste din prea multa dragoste pentru acest sport si din dorinta de a avea in jurul meu prieteni, nu dusmani. Dar tot din dragoste pentru acest sport, MI-AM PROPUS SA NU MAI TAC! INDIFERENT DE CONSECINTE! Nu stiu cat de mult va conta, dar voi considera ca mi-am facut datoria!

Dragii mei colegi, FRAS, MEDIA, ARBITRII, ORGANIZATORI haideti sa ne bucuram cu totii de acest sport gandindu-ne la ziua de maine, nu la ce ne trebuie azi !!! Hai sa-l practicam in armonie! Hai sa oferim fanilor momente inedite pe probele speciale si nu kilometrii de discutii despre ce face x si y pe facebook sau forum! Haideti sa gandim impreuna solutii pentru campionatele noastre, suntem in 2014 si nu in 1980! Haideti sa ne concentram pe JUNIORI si DEBUTANTI! Ei sunt viitorul! Haideti sa deschidem usile celor din media! Haideti sa tragem cu totii in aceiasi directie!

Desi in tara am timpi de “top 3”,  cand ma gandesc la o participare international, obiectivul realist ar fi “Top 15”. Mi-as fi dorit sa cresc intr-un campionat din care sa ies cu capul sus afara! Haideti sa oferim sansa asta generatiilor urmatoare si sa nu ne mai gandim doar la noi!

FRAS, TE ROG, aproba regulamente benefice pentru Juniori, Debutanti, Fani, Media/ Promovare si NU pentru 3-4 piloti! Aproba regulamente pentru progres!

Haideti sa lasam putin deoparte nepotismele, miutele si frustrarile in urma si sa ne gandim la ce putem face pentru sportul cu motor de maine….daca ne intereseaza subiectul.

PS: A nu se intelge din prima partea a acestui  post ca [castigurile de bani] are legatura cu FRAS
PS2: A nu se intelege din acest post ca mi-as dori sa schimbam oameni! Mi-as dori sa schimbam doar mentalitate oamenilor!

 

MULTUMESC !

PS3: Word count: 444 – fara PS3 🙂

 

Share this!

Leave A Comment