Headline News
Teaser // OnTOUR WINTER // BMW X6 (February 22, 2017 8:27 pm)
Joaca ce iti poate salva viata (January 23, 2017 7:34 pm)
Masina (January 18, 2017 3:27 am)

Vrei licenta FIA? Esti cam arogant . . .

08/10/2016
13,485 Views

Va mai amintiti cover photo-ul asta nu? 🙂

M-am abtinut cu greu sa nu va povestesc despre interactiunea mea cu Automobil Club Roman, insa n-am vrut sa-i incurc cu ceva pe colegii mei, care urmau sa participe la FIA Masters 2016. In momentul asta ei sunt acolo, deci nu mai pot incurca pe nimeni :).

Cum a inceput?
Aud despre eveniment FIA Hill Climb Masters, discut cu echipa mea tehnica, cu partenerii, si decidem sa participam. Primul pas, licenta FIA. Cine elibereaza licenta FIA in Romania? ACR. Iau legatura cu reprezentantul ACR care se ocupa de licentiere si totodata de echipa ce urma sa reprezinte Romania in Cehia la FIA Masters, Mr. Marius STOEAN.

Aflu numarul de telefon, si-l sun:
– Buna ziua sunt Alex Mirea, vreau sa particip la etapa din Cehia, cum se procedeaza cu licenta, inscrierea etc.?
– Salut, pai licenta te costa xxxx ron (da 4 cifre). Echipa este conturata, nu cred ca mai ai loc in echipa, depinde de raspunsul lui Radut, care ne spune maine. Echipa e formata din Sorin Botez, Raul Szene, Paul Andronic, Bogdan Cuzma si Lucian Radut in principiu.
– Zic ok, dar de curiozitate, cum s-a stabilit echipa? Din cate am citit in regulamentul FIA pentru etapa asta, au prioritate pilotii care au terminat in primii 3, o competitie internationala, iar dintre cei mentionati de dvs., doar Radut are un loc 2 anul asta, iar eu am castigat Formula Predator’s 2016, etapa internationala organizata chiar cu sprijinul ACR.
– Da … stiu, PE MINE nu ma intereseaza rezultatele, EU AM nevoie sa vada lumea masinile p’acolo, iar Raul Szene si Sorin Botez, sunt reprezentantii Romaniei cu cea mai mare experienta internationala.

Aici, cu toata modestia si calmul meu, n-am mai putut si l-am intrebat:
– La ce fel de experienta va referiti, la intocmit hartiile pentru inscriere? Sau la ce fel de experienta va referiti?
– Domne asa stau lucrurile, nu inteleg de ce avem discutia asta!?
– Zic ok, asteptam pana maine raspunsul lui Radut, si vedem atunci ce facem.

Marius Stoean

Marius Stoean

A doua zi …. il sun pe nea Stoean!

– Buna ziua! Ati aflat ceva de la Radut?
– Da, echipa e completa, nu mai e loc.

Ca sa nu mai rascolesc rahatul, zic:
– Ok, n-am o problema cu asta, cum procedam mai departe cu licenta, pentru ca as vrea sa merg, chiar si separat de echipa?
La care, nea Stoean, parca il si vad stand asa cu picioarele pe birou, zeflemitor:
– Pai nu se poate
– Cum nu se poate?
Pai nu vreau eu! Dupa discutia de ieri, mi s-a parut ca ai aere de vedeta si nu vreau sa-ti dau licenta.

Asta a fost momentul in care m-am bucurat ca discutia avea loc la telefon si nu fata in fata. Singurul lucru pe care am putut sa-l fac pentru a evita ceva urat, a fost sa-i inchid telefonul.

Sunt curios daca Ministerul Tineretului și Sportului, FIA sau judecatorul, vor avea ceva de zis, avand in vedere ca un dinozaur, decide de capul lui, daca un SPORTIV ROMAN poate participa sau nu, la o competitie internationala.

PS: Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am nimic cu niciunul dintre pilotii din echipa Romaniei, formata abuziv de nea Stoean, insa mi-e lehamite de dinozauri ca el si cred ca sunteti de acord cu mine ca trebuie eradicati!

Referitor la vizibilitate versus performante “nea Stoeane”, arata-mi te rog o postare, un articol despre ACR, care depaseste vizualizarile unui singur video de-al meu.

Alex Mirea - Honda Civic EK4

1.514.616 Views

 

SHARE – CONCURS

Hai sa-l facem “celebru” pe nea Stoean! Cine da share la postarea asta, intra automat in concurs! Premiul va fi o urcare cu mine in dreapta – BMW M3 – la Poiana Brasov weekend-ul viitor – 15-16 Octombrie 2016.

Share this!

10 Comments

  1. Hai sa il facem celebru oe jegos,ca este stăpânul ACR el,jeg nesimțit.Mai vrem performanta in țară…nu vreau sa zic ce cuvinte as scrie aici la adresa lui!

  2. Pacat ca in tara noastra nu conteaza niciodata performanta si nu exista egalitate in drepturi:(

  3. Daca toti incapabilii sunt numiti in functii de decizie asa vom pati. Omul nu suporta vedetele (probabil i-a tras vre-o vedeta teapa).Raspunsul lui,il califica drept incompetent. Federatia ar trebui sa ia masuri.

  4. De plans. Anii 80-90

  5. Pastele mamei lor de nesimțiți! De aia nu merge nimic în tara asta!!!

  6. Sa NU te lasi….megi pana in panzele albe….poate scapam de incompetentii astia zeflemitori!!!

  7. Hai sa-l stie lumea….poate ne lasa.

  8. Nu se poate asa ceva! Este incredibil…..

  9. Ar trebui sa plateasca pentru asta! Si el si sefii lui!

Leave A Comment