Headline News
Teaser // OnTOUR WINTER // BMW X6 (February 22, 2017 8:27 pm)
Joaca ce iti poate salva viata (January 23, 2017 7:34 pm)
Masina (January 18, 2017 3:27 am)

16.700 RON pentru un zambet

18/12/2013
1,706 Views

Ziua in care fotbalul, a fost invins de motorsport!

     Zilele trecute am fost invitati la un eveniment caritabil creat de o mana de oameni cu suflet mare din interiorul companiei Petrom, eveniment menit sa aduca un strop de bucurie in sufletele unor copii, al caror destin a  fost sa ajunga in Centrul de plasament “Sfanta Filofteia” din Campina.

      La eveniment au participat nume importante ale sportului romanesc printre care Ilie Nastase, Gica Popescu si Robert Visoiu. Simona Halep si Lucian Bute au contribuit cu un mesaj dar si cu un obiect, fiecare dintre acesti oameni au oferit spre licitatie obiecte personale iar sumele obtinute in urma licitatiei vor ajunge la copiii din Campina. Alaturi de acesti sportivi am fost invitat impreuna cu o parte din echipa mea si ne bucuram enorm ca am putut da o mana de ajutor. Noi, am scos la licitatie o experienta pe care am denumit-o “Rally Experience”. Mai exact, castigatorul licitatiei urmeaza sa ne insoteasca in 2014 la o etapa de raliu pentru a descoperi cum se lucreaza si ce se intampla in interiorul unei echipe de raliu, dar si sa simta pe propria piele senzatia traita intr-o masina de curse.

      Pentru ca imi place sa fac o competitie din orice, am luat foarte in serios misiunea mea de a obtine cat mai multi bani pentru copiii de la Centrul de plasament “Sfanta Filofteia”, si cum puteam face sa starnesc curiozitatea licitantilor, decat prin a crea o prezentare video, sustinuta (cu ceva emotii :D) in fata lor.

      Prezentarea a fost un real succes, foarte multi vazand pentru prima data o filmare “onboard” dintr-o masina de curse. Mi-am dat seama ca prezentarea “a prins” atunci cand au inceput sa curga intrebari de genul: “ce inseamna dreapta 4 50?”, “ce viteza maxima prinzi in concurs?” sau “se intampla des accidente?”

Totodata mi-a fost reconfirmat faptul ca oamenii isi doresc sa “guste” motorsport insa nu au o cale de acces usora catre acest sport. Mai in gluma, mai in serios, pentru mine a fost o zi in care fotbalul a fost invins de motorsport.

      La final, anuntandu-se castigatorii licitatiei, am avut surpriza sa aflam ca a fost stransa “lupta” pe experienta propusa de noi, multi aratandu-se extreme de interesati. “Rally Experience”, propunerea noastra pentru licitatie s-a vandut cu 16,700 RON, adunand de departe cea mai importanta suma de bani. Yeaaah !

      Am plecat spre case cu inimile pline de bucurie, stiam ca actiunea noastra urma sa aduca un strop de emotie, extaz si fericire, chiar daca va fi doar un strop intr-un ocean.

     Pentru copiii si tinerii de la Centrul de Plasament “Sfanta Filofteia”, fondurile daruite de viitorii nostri “copiloti” vor contribui la pregatirea lor pentru o viata independenta. Cine stie, poate unul dintrei ei va deveni pilot, mecanic sau team manager :). Oricum, in mod sigur va sti mai multe despre incredere si lucrul in echipa.

Share this!

Leave A Comment